Over Ajax – systems

 

Voordelen ajax alarmsysteem

De tijd dat een alarmsysteem een afbraak doet aan uw interieur is voorbij! Het revolutionaire ajax alarmsysteem biedt niet alleen de beste kwaliteit om uw woning of bedrijf te beveiligen maar zorgt er ook nog eens voor dat het strakke design naadloos aansluit op uw smaak en woning

Geen verborgen kosten of verplichtingen

U zit met dit alarmsysteem niet vast aan een abonnement. Schaf eenmalig het alarmsysteem aan en u bent de volledige eigenaar. U zit niet vast aan een abonnement noch komen er extra kosten bij kijken. Door middel van push meldingen op uw app wordt u gewaarschuwd wanneer uw alarm afgaat waardoor u dus geen abonnement af hoeft te sluiten bij een controlekamer. Uiteraard kunt u hier alsnog voor kiezen als u wilt dat er extra controle is of zelfs opvolging.

Volledig geïntegreerd in uw woning

Door zijn strakke design is het geen straf om dit alarmsysteem in huis op te hangen. Past het witte systeem of het zwarte systeem beter bij uw inrichting? In beide gevallen zijn de hub, de deurcontacten en de melder zo klein en strak mogelijk ontworpen waardoor ze nauwelijks opvallen in uw woning. Ook alle knoppen zijn weggewerkt zodat ook deze geen doorn in het oog zijn.

Draadloos alarmsysteem

Het systeem is volledig draadloos. U hoeft niet te boren, draden te trekken of andere bekabeling aan te leggen die afdoen aan uw interieur of veel moeite kosten. Het Ajax alarmsysteem is daarom ook gemakkelijk achteraf te bevestigen en vergt geen verdere ingewikkelde acties. De batterijen kunnen zelfs wel tot 7 jaar meegaan dus ook hiermee heeft u voorlopig geen kosten of zorgen. Het bereik tussen de hub en de detectoren gaat tot 2000 meter in een open veld. Met andere woorden: in de meeste gevallen kunt u uw woning volledig beschermen met dit alarmsysteem.

Installatie alarmsysteem

Het systeem is op een dusdanige manier ontwikkeld dat het prima zelf te installeren en bevestigen is. Wilt u echter dat er een expert bij u langskomt dan is dit uiteraard ook geen probleem. Via de app voert u de installatie uit en via dezelfde app houdt u volledige controle over het alarmsysteem. Gaat het alarm af of zijn bepaalde deuren of ramen niet goed afgesloten dan ontvangt u direct een melding.

Eenvoudig te verhuizen en uit te breiden

Gaat u verhuizen? Geen probleem, demonteer het alarmsysteem en bevestig deze vervolgens in de nieuwe woning. Heeft u vervolgens meer bewegingsmelders of raamcontacten nodig dan zijn deze allemaal los te bestellen. Maar ook glasbreukmelders, rookmelders of waterdetectors kunnen worden aangesloten op het alarmsysteem waarna alles via de app te controleren en besturen is. Op de basishub zijn namelijk wel tot 100 componenten aan te sluiten. En zo ook IP camera’s om uw risico op inbraak nog verder te verkleinen.

Zoals beloofd zijn er geen ingewikkelde keuze te maken. Begin bij de hubkit. Deze basisset is vervolgens helemaal naar wensen uit te breiden. Wilt u advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies.