Meet the Team

Uiteraard kunnen we alles niet alleen. Hieronder vind u ons team van vaste medewerkers die elke dag klaar staan om u te helpen bij de keuze, bestelling en installatie van een camerasysteem! Samen doen we ons best om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Vragen of opmerkingen? Hieronder ziet u bij wie u wezen moet!

Martijn

Martijn is van alle markten thuis. Hij komt bij u op informatie gesprek en als het bevalt dan komt hij ook nog eens alles installeren.  Zonder deze veelzijdige installatie & verkoop held zou camerasysteemkopen.nl niet zijn waar het is vandaag!

Kim

En ook de website moet ook bijgehouden worden. Kim zorgt er voor dat alles goed blijft functioneren, test alles en schrijft de teksten voor de website. Alles wat er online gebeurd is eerst door haar handen gegaan!

Urvin

Zonder Urvin zou menig camerasysteem nog niet hangen. Met rust, overzicht en inzicht is uw camerasysteem binnen no time op de juiste manier geplaatst. Urvin denkt in oplossingen en geen uitdaging is hem te groot.

Linda

Wat doet Linda niet kun je beter vragen. Waarschijnlijk heeft u haar al aan de telefoon gehad, voor informatie of hulp? Linda leidt niet alleen de werkzaamheden in goede banen maar ook de rest van de collega's!

Erwin

Is de klus groot dan krijg je niet alleen Urvin maar ook Erwin op bezoek. Volledig op elkaar ingespeeld gaan deze twee mannen aan de slag om alles op een nette en juiste manier op te hangen!

Tim

Tim is het brein achter camerasysteemkopen.nl. Vragen over camera's? Dan is Tim de go-to person. Hij komt graag bij u langs om alles te vertellen. En als mochten de andere mannen niet beschikbaar zijn dan komt hij zelfs installeren!

May

May is de jongste van ons team. Als gepassioneerde moeder en account manager kunt u haar tegen komen tijdens afspraken. Haar inhoudelijke kennis is groot en motivatie nog groter!

Renato

Net als Martijn is Roberto een echte alles kunner. U kunt hem tegen komen om u te adviseren en daarna kan hij het alarmsysteem of camerasysteem bij u installeren! Wel zo fijn al deze kennis!

Jij misschien? 🙂

Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische team? Wij zijn vaak op zoek naar (technisch) talent. Denk jij dat je je ook onmisbaar kan maken? Stuur ons dan vooral jouw verhaal naar [email protected]

Vacature